Bancuri Canibali

Intr-un fel sau altul, Ceausescu naufragiaza pe o insula cu canibali. Acestia il prind, il dezbraca si il baga in ciorba, la fiert. Ceausescu, din cand in cand, ridica capacul oalei si tipa: -Aveti gri...(si canibalii il baga cu capu-n ciorba) Seful canibalilor se hotaraste sa-i ofere placerea de a-l lasa sa spuna ce are de spus, asa ca atunci cand Ceausescu s-a ridicat din nou, a tipat: -Aveti grija, ca daca nu ma scoateti de aici, o sa ma cac in ciorba voastra!!!


Un canibal mititel se aseaza pe plaja si vede trei nudiste. Canibalul, curios se duce la un alt canibal mai batran si-l intreaba: - Ce fac fetele astea aici? - Se prajesc la soare. - Dar ce, crude nu sunt bune?


Un tip se rataceste prin jungla africana, si la un moment dat este capturat de canibali. Seful tribului ii da o sansa de scapare: - Daca vrei sa traiesti trebuie sa treci o proba! - Orice numai nu ma omorati! ...spune tipul speriat. - Proba se numeste RULETA CANIBALA. Se gandeste asta...de RULETA RUSEASCA auzise, dar de RULETA CANIBALA nu stia nimic, asa ca intreaba: - Cum se joaca RULETA CANIBALA? - Tu trebuie sa stai intre 6 femei...si una dintre ele iti va face s*x oral. - Pai asta suna bine, nu suna rau deloc ... Seful de trib ii raspunde: - Da, dar una dintre femei e canibalita!


Bulă este prins de un trib de canibali. Este legat şi este pregătit pentru cină. Disperat, Bulă începe să se roage în gând. - Sunt în mare pericol. Doamne, ajută-mă! Pe când se ruga, aude o voce care-i spune: - Stai liniştit, că nu eşti în mare pericol. Când vine şeful de trib, loveşte-l între picioare câţi poţi de tare. Vine şeful de trib. Bulă îl loveşte cu toată puterea între picioare. Şeful de trib cade lat, la care se aude din nou vocea: - Abia acum eşti în mare pericol.


Intr-o familie de canibali tatal se adreseaza copiilor: - Copii, sa fiti cuminti anul asta, ca, daca nu vine Mos Craciun, nu avem din ce face friptura!