Bancuri Betivi

O metoda buna de a reduce consumul de alcool: - inainte de casatorie, bea de fiecare data cand esti trist - dupa casatorie, bea de fiecare data cand esti fericit


Un tip se intoarce acasa dupa o seara lunga. Intra tiptil in casa, ca sa nu fie auzit, si se indreapta spre scara spre dormitor. Din nefericire greseste prima treapta si incercand sa se agate de balustrada, se rasuceste si cade in fund. Cele doua sticle de whiskey din buzunarele de la spate se fac tandari. Strangand puternic din dinti ca sa nu urle de durere, se ridica, isi da pantalonii jos si se uita in oglinda din hol. Fundul lui, taiat in zeci de locuri, sangera puternic. Cu greu reuseste sa gaseasca o cutie mare de plasturi, si, cu ajutorul oglinzii, incepe sa puna cate un plasture unde vede sangele curgand. Cu chiu cu vai reuseste apoi sa ajunga in pat. Dimineata sotia se uita chioras la el si ii zice: - Iar ai venit beat azi noapte... - De ce spui asta? intreba el cu o privire inocena. - Poate nu din cauza usii de la intrare lasata larg deschisa, poate nu din cauza cioburilor de pe trepte, poate nu din cauza darelor de sange de prin casa, poate nu din cauza ochilor tai injectati.... dar cu siguranta din cauza plasturilor lipiti pe oglinda!


Doi beţivi făcuţi varză zac pe zăpadă. Deodată se apropie de ei un Saint-Bernard uriaş, cu un butoiaş de rom la gât. - Ia uită-te, vine cel mai bun prieten al omului, zice unul. - Da, şi ia uite ce câine mare îl aduce!


-Vasileeeee... (urlă şeful).. Dacă cumva nu ştiai, în timp ce munceşti nu ai voie să bei. -Nu vă faceţi griji domnu‘ şef, nu muncesc!


Astazi, mergand pe strada, am gasit 50 de lei. Ca un bun crestin, m-am intrebat: "Ce ar fi facut Iisus?" Asa ca i-am transformat in vin. Doua sticle.