Bancuri Anunturi Adevarate

Organizam training-uri vanzatori magazin: Modulul 1 - Comunicare cu clientul: "Doriti si punga?" Modulul 2: - Acordarea diplomelor.


Anunturi matrimoniale - Doamne In jur de 40 de ani 48 de ani Fire atletica fara sani Aspect normal urata Frumoasa mincinoasa patologica Educata exmatriculata dupa doi ani de facultate Feminista grasa Spirit deschis = dependenta de droguri Caut numai prietenie cauta sa ingroape reputatia de curva Amuzanta plicticoasa Stiu sa ascult = aproape de autism De moda veche lumina stinsa si numai pozitia misionarului Deschisa disperata Romantica schizofrenico-depresiva Romantica arata mai bine in lumina lumanarilor Femeie de cariera a dracu' Roscata cumparatoare de Wella Pasionala vorbeste excesiv de tare Caut suflet pereche la un pas de o noua cadere nervoasa Anunturi matrimoniale - Domni In jur de 40 de ani are 50 si cauta de 25 Fire atletica sta in fotoliu si se uita la Eurosport Aspect normal crestere neobisnuita de par in nas, urechi si pe spate Deschis in gandire se culca cu sora-ta Spirit deschis se culca cu sora ta dar ea nu este interesata Frumos arogant Educat te va trata intotdeauna ca pe o idioata Cinstit mincinos patologic Imi place sa alint nesigur, fost dependent de droguri Matur pana-l cunosti... Caut numai prietenie cata vreme prietenia inseamna si nuditate Amuzant manuieste bine telecomanda Bine cladit pierde o gramada de timp admirandu-se in fata oglinzii Fire poetica scrie pe faianta din baie Politicos spune "Te rog" cand cere o bere


Persoana care a pierdut o suma importanta de bani: 200 bancnote de 500 lei, 300 bancnote de 200 lei si 200 bancnote de 100 lei, legate cu un elastic roz, este asteptata la receptie. Am gasit elasticul.


Pierdut portofel cu salariul meu in el. Il rog pe cel care-l gaseste sa nu rada!


Scrisoare publica catre televiziunile de stiri Antena 3, Digi 24, Realitatea, RTV: - Va rog, terminati odata cu stirile difuzate pe banda din josul ecranului! Soacra-mea crede ca e karaoke!