Bancuri Animale

Un muscoi se intalneste cu un tantar care era mare curvar: - Bai tantarule, de ce ai p*la bandajata? -Am vrut intr-o seara sa f*t o licurice si am nimerit intr-un muc de tigara...


Doi ursi stau de vorba: - Daca te-ai intalni cu Crin Antonescu, l-ai manca? - Nu. Dar m-as intinde langa el un pic pana la primavara.


Merge un enorias la preotul din sat si ii spune: - Parinte, stiti... mi-a murit cainele si as vrea o mica inmormantare crestineasca, asa... dupa cum se cade. Preotul ii raspunde: - Mai Gheorghe, eu am avut bunavointa si te-am ascultat, dar du-te ma si ingroapa-l undeva in padure. Unde ai mai vazut tu inmormantare la caini, cu popa? Pleaca Gheorghe si revine a doua zi: - Parinte, m-am gandit cu nevasta Paraschiva, totusi... o mica slujba acolo, nu se poate? - Mai Gheorghe, du-te unde-i vrea, du-te cauta-ti pe cine-i vrea sa ti-l ingroape, du-te la pagani si nu ma mai bate la cap. Gheorghe se indreapta spre usa suparat si zice: - Apai, daca asa sta situatia,... ne-om duce prin alte parti, dar eu cu nevasta-mea am strans cu greu, vreo 3000 de euro pentru inmormantarea lui Azorel... - Aaaa, pai ma, stai asa, despre Azorica-i vorba? No stai asa ma,... ca Azorel ii caine ortdox ba.


Seara. Desert. Doua blonde excursioniste ajung calare pe o camila la o oaza si hotarasc sa innopteze acolo. A doua zi, dimineata, cand sa plece, constata ca le-a disparut camila de unde au "parcat-o". Disperate, una dintre blonde intreaba primul beduin care le-a iesit in cale: - Ati vazut camila noastra care era aseara aici? Beduinul raspunde: - Pai pe aici sunt multe camile, de unde sa stiu eu care era a voastra!? - Avea doua cocoase, spune una din blonde. - Aici toate au. Spuneti-mi un semn particular, ceva... La un moment dat, tresare una si spune: - Stiu eu! Camila noastra avea doua p*zde! - Asta da semn particular dar cum v-ati dat seama de asta? - Pai aseara, chiar cand am ajuns aici, am trecut pe langa doi beduini si l-am auzit pe unul dintre ei... "Uite o camila cu doua p*zde!"


- Unchiule, nu vrei sa-l mangai pe noul meu caine? - Dar nu musca? - Nu stiu. Asta vreau sa verific.