Bancuri Animale

Dupa trei luni de stat la panda, astazi in sfarsit am pus mana pe cartita care imi distrugea gazonul din fata casei. Nevasta-mea: - Macar ai omorat-o? - Mai rau, i-am raspuns, am ingropat-o de vie!


O broscuta testoasa se plimba prin padure. Cu chiu cu vai, se suie ea intr-un copac. Cam intr-o ora ajunge si ea in varful copacului. De acolo, scoate piciorusele in afara carapacei si isi da drumul in gol. Cade si dupa ce isi recapata cunostinta, o ia de la capat: iar se urca, ajunge in varf, iar isi da drumul in gol. Cade ca bolovanul, isi recapata cunostinta, iar ii trebuie o ora sa se urce pana in varf, iar se arunca. Si tot asa... In acest timp, doua pasari stateau pe o craca si dicutau: - Auzi draga, crezi ca e momentul sa ii spunem micutei noastre ca a fost adoptata?


Un muncitor termina de pus mocheta intr-o camera dupa care vrea sa iasa sa fumeze o tigara. Cum nu-si gaseste pachetul de tigari se intoarce in camera sa-l caute. Vede o umflatura chiar in mijlocul camerei, sub mocheta proaspat pusa. Isi zice ca nu are sens sa scoata mocheta pentru un pachet de tigari, asa ca isi ia ciocanul cel mai mare si arde vreo doua lovituri ca sa niveleze locul. Tocmai atunci intra in camera proprietarul, care-i spune: - Uite, ti-am gasit pachetul de tigari, l-ai lasat in bucatarie. Acum de-as mai gasi si hamsterul, ca nu e pe nicaieri...


- De ce au elefantii degetele de la picioare crapate? - Ca sa le dea si furnicilor o sansa...


- Ce zice un purice dupa ce castiga la Loto? - Gata, s-a terminat cu tapaiala, imi cumpar caine!