Bancuri Animale

- Mi-am facut masina zob din cauza unei albine de-a dumitale, ii spune soferul unui apicultor. - Imi pare rau. Aratati-mi care e aia si ii arat eu!


Doua vaci stateau intr-un copac si crosetau apa folosind 2 caramizi. La un moment dat, una dintre ele o intreaba pe cealalta: - Cit e ceasul, ma? Cealalta scoate termometrul din caciula si zice: - Joi! Morala: Nu indoiti sticle de Pepsi.


- Ce face un crocodil care s-a saturat de viata? - Ia telefoul si suna la fabrica de posete!


- Cum se numeste un licurici excitat? - Neon.


Duminica dimineata suna telefonul la medicul veterinar. O doamna doreste sa stie cum sa dea jos cainele de pe cateaua ei. Medicul ii recomanda telefonic: - Loviti-i cu un bat! Imediat dupa aceea suna din nou telefonul. Nu a ajutat la nimic metoda recomandata. Atunci veterinarul ii transmite o noua recomandare: - Turnati o galeata de apa rece peste cele doua animale! Dupa alte zece minute iarasi suna telefonul: - Nici cu apa nu am obtinut vreun rezultat bun. Ce sa mai fac? Doctorul putin iritat: - Spuneti-i cainelui ca e cautat la telefon! - Credeti ca asta ajuta? - Doamna, cu siguranta, la mine a functionat de trei ori in ultima jumatate de ora!...