Bancuri Animale

- Mama, mama, cumpara-mi te rog un motanel... - Nu, pentru ca atunci cand va creste mai mare se va ca*a prin toate colturile. - Atunci ia-mi un tigrisor... - Nu, pentru ca atunci cand va creste mare, prin toate colturile o sa ne ca*am noi.


Iepurasul orb mergea prin padure si, din greseala, calca pe un sarpe. Sare speriat in spate si incepe sa se scuze: - N-am vrut, sunt o creatura mica si nevinovata, sunt oarba, nici macar nu stiu ce sunt... N-am vrut sa te calc... Sarpele ii raspunde: - Nu-i bai si eu sunt la fel, sunt orb, nici eu nu stiu ce sunt si nu te-am vazut. Iepurasului ii vine o idee: - Hai sa ne pipaim unul pe celalalt si sa aflam ce suntem! Incepe sarpele: - Esti pufos, ai doua urechi mari, doi dinti lati, o codita mica... Cred ca esti iepuras! Iepurasul il pipaie pe sarpe: - Esti alunecos, ai limba ascutita si nu ai "oute"... Esti cumva ungur?!


Ursul mergea agale prin padure si o zareste pe coana Vulpe. Sare acrobatic in cel mai apropiat tufis si face: - Cucuriguuu! Vulpea sare iute in tufis... drept in bratele Ursului, care mormaie dragastos: - Ah, cumatra, de cand te astept! Dupa vreo patru reprize de dragoste o elibereaza pe roscata si isi freaca labele bucuros, zicand: - Ce bine-i sa stii o limba straina!


Doi pui de sarpe se plimba pe langa o farfurie plina cu spaghetti. Unul ii zice celuilalt: - Atat de mici si deja fac dragoste in grup!


- Intr-o barca erau 99 de pinguini. Barca s-a rasturnat. Cati pinguini au mai ramas in barca? - 66.