Bancuri Animale

O familie de viermi traia intr-un rahat. Micul vierme o intreaba pe mama lui: - Mama, noi am putea trai intr-un mar? - Da, fiule, am putea trai intr-un mama. - Mama, noi am putea trai intr-o banana? - Da, fiule, am putea trai intr-o banana. - Atunci, mama, de ce traim intr-un rahat? - Pentru ca suntem patrioti si asta e tara noastra, fiule.


- Soriceii traiesc mult? il intreaba invatatorul pe Alexandru. - Totul depinde de pisica, raspunde elevul.


Doua vaci: - Eu am impresia, ca ei ne hranesc doar pentru a scoate din noi tot laptele, iar pe urma sa ne ucida si sa ne manance. - Arunca naibii teoria asta prosteasca a conspiratiei, altfel, toata cireada o sa rada de tine.


Leul cheama toate animalele si le spune: - Cei frumosi in stanga, cei destepti in dreapta. Toate animalele se conformeaza, numai maimuta ramane pe loc. - Dar tu ce faci? intreba leul. - Ce vrei, sa ma rup in doua?


Se plimba iepurasul prin padure. Si ursul se plimba prin padure. Hop, prinde iepurasul si-l bate. Pe acolo trece calare un cavaler, pe un cal negru, cu masca neagra, cu pelerina neagra. Se opreste, snopeste in bataie ursul, isi scoate apoi sabia si face un Z mare in blana lui. Apoi se urca pe cal si pleaca mai departe. Iepurasul cu greu isi revine, si sopteste: - Multumesc, Zuperman!