Bancuri Alinuta

Sot si sotie se uita la televizor. Alinuta trece prin fata televizorului, dupa trei secunde trece iarasi si tot ata pana cand sotul ii spune sotiei: - Draga, spune fetei sa nu mai treaca prin fata televizorului, sa ne lase si ne uitam la film! La care sotia raspunde: - Las-o draga ,nu vezi ca s-a spanzurat?


- Nu esti curioasa sa vezi ce am eu in pantaloni? zise Bulisor. - Ba da, raspunse Alinuta... Wow, ce e aia? - Adevarul!... spuse mandru Bulisor. Atunci a aflat Alinuta, pentru prima data, ca adevarul doare...


Alinuta, nerabdatoare: - Mama, pot sa-l trag pe bunicul de urechi? - Nu, lasa-l s=C3=A3 mai fiarb=C3=A3!


Statusul Alinutei: Daca mai e cineva caruia-i plac pisicile, poate facem schimb de retete...


Vine Alinuta acasa si-i gaseste pe toti plangand - Ce ati patit mai? - A murit bunicu... - Cum asa? - Pai, sa vezi... l-am adus sa vada si el casa. Era pe balcon si s-a daramat cu el. - Si a murit bunicu! - Nus a cazut, dar s-a prins de tocus de la geam. Insa a alunecat si iar a cazut. - Si-a murit bunicu! - N-a murit mai, a picat in copacul din curte. - Si a murit bunicu! - Nu, a fost catapultat pe acoperis, de pe care a alunecat si a tras toata tigla dupa el. - Si a murit bunicu! - Nu, ca s-a prins de burlan, dar s-a desprins cu el cu tot si a ajuns la etajul doi, dar s-a rupt cu el si a picat prin tavan la etajul unu. - Si a murit bunicu! - Nu, mai, s-a rostogolit pe scari pana la parter... - Si a murit... - N-a murit mai, dar l-am impuscat noi ca ne darama toata casa.