Bancuri Alinuta

- Bunico, pot sa ma joc cu tatele tale? - Da, dar sa nu iesi din curte.


- Alinuta, ai urla daca ti-as da acum chiloteii jos si ti-as pune-o? - Vai, asa ceva inca n-am facut! - N-ai mai facut dragoste? - Nu! Niciodata n-am urlat.


Vine Alinuta acasa de la scoala si o intreaba pe ma-sa: - Mama, mama, pot sa fac si eu roata afara? - Nu, ca o sa ti se vada chiloteii. A doua a zi vine Alinuta si o intreaba pe mama ei din nou: - Mama, mama, pot sa fac si eu roata afara? - Nu mama ca o sa ti se vada chiloteii. A treia zi vine Alinuta acasa si ii spune mamei ei: - Mama, mama, am facut roata. - Si nu ti s-au vazut chiloteii? - Nu, ca i-am dat jos.


- Alinuta, ce martisor ti-a daruit prietenul tau de 1 Martie? o intreaba o colega de clasa. - Unul cu gust de capsuni...


Pe strada se intalnesc intamplator Bula si Alinuta, fosti colegi de liceu cu douazeci de ani in urma. - Ce intalnire neasteptata, Bula! Ce-a trecut timpul, ce faci, pe unde esti? - Ei, nu fac mare lucru, dar tu? Vad ca tot frumoasa ai ramas, Alinuto! Maritata, copii? - Nu, nici una, nici alta. Stii, nu vrei sa intram putin uite acolo, peste drum, la o cafeluta, acolo lucrez. - Pai acolo din cate stiu eu e bordel, Alinuto. - Pai da. Si ce-i rau in asta? Daca altceva nu stiu sa fac? Clienti sunt, bani sunt, merge treaba. Hai sa intram. Hai ca-ti fac un 82 pe gratis in amintirea vremurilor de altadata. - Ce naiba-i aia un 82!? - Cum ce-i? Un 69 cu TVA.