Bancuri Alinuta

- Mama mama nu mi-a mai iesit nici un cos pe fata! - Ce frumos, Alinuta. Dar de ce? - Nu mai mai e loc!


Alinuta: Mama, mama, imi place fratiorul asa de mult! Mama: Bine, mai primesti atunci o portie.


Alinuta statea pe canapeaua psihiatrului: - Inchide ochii si relaxeaza-te, i-a spus acesta, voi incerca un experiment. Doctorul a scos din buzunar un mic port-chei din piele cu fermoar, l-a deschis si a zornait cheile. - Ce-ti evoca acest sunet? a intrebat-o el. - O partida de dragoste, i-a raspuns Alinuta zambind. Doctorul si-a bagat cheile la loc si a atins-o pe Alinuta cu port-cheiul din piele. Corpul fetei s-a cutremurat. Doctorul: - Si aceasta senzatie? - Tot o partida de dragoste, i-a raspuns agitata Alinuta. - Acum deschide ochii, i-a spus doctorul, explica-mi de ce ti-au evocat cele doua senzatii o partida de dragoste. Genele fetei au fluturat de cateva ori, ezitand. Vazand port-cheiul din mainile doctorului, obrajii Alinutei s-au facut ca focul. -Aa...Ei bine... Ca sa fiu sincera, cand am auzit primul zornait, m-am gandit ca este fermoarul de la pantalonii tai...


Alinuta inainte sa plece la scoala: -Mama eu nu ma mai duc la scoala ca toti zic ca am fata de cur! -Lasa mami, ca n-are nimic. Si pleaca si mergand spre scoala vede o canalizare si curioasa Alinuta se uita sa vada ce e acolo. Un om ce lucra acolo incepe sa strige: - Baaa nu te caca aici!


Seara vine Alinuta la parinti in sufragerie: - Tata mai primesc inca un pahar cu apa? - Inca un pahar!? Dar ti-am dat deja sase pana acum! - Da, dar patutul meu inca arde.